Vår historie

Om oss,
Vår historie.

—Lang erfaring, rasjonell drift, moderne utstyr.

Hugos Tivoli ble etablert i 1936 av Henry Johansen og har siden vært i kontinuerlig drift, med unntak av krigsårene 1940 – 1945. De første årene var tivoliet tilpasset mindre markedsarrangement i Trøndelag og deler av Nordland fylke. I noen år var tivoliet fast stasjonert i Mosjøen under navnet “Den kulørte by”. Tivoliet ble siden overtatt av Henrys sønn, Hugo Johansen, og tivoliet fikk dermed navnet Hugos Tivoli som vi kjenner det i dag. 

Hugos Tivoli er en familiebedrift og eies av Hugos Holding AS. Daglig leder for bedriften er Ida Johansen, utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. En liten “fun fact” er at hun som 26 år gammel også er Skandinavias yngste tivolidirektør, og så vidt vi vet Europas yngste! Sammen med Lisbeth, Håkon og Hugo reiser familien rundt det langstrakte land for å spre tivoliglede!

Tivoliet er Norges største tivoli og består i dag av to ulike avdelinger med ca 50 ansatte. Vi reiser i hovedsak i midtre og nordlige del av Norge, og avslutter sesongen med en sving på vestlandet.

Hugos Tivoli kan tilby et topp moderne tivoli med flere av verdens mest attraktive innretninger for omreisende tivoli.

Vi ønsker deg velkommen til å dele fantastiske tivoliopplevelser sammen med oss!

Klar for å prøve våre karuseller?

Et av Norges største omreisende tivoli. Snart et sted nær deg?

© 2017 Hugo’s Tivoli.

KONTAKTINFORMASJON

Telefon
+47 900 41 333

Adresse
Hugos Tivoli
7604 LEVANGER

Epost
info@hugostivoli.no