Om oss

Hugos Tivoli ble etablert i 1936 av Henry Johansen og har siden vært i kontinuerlig drift, med unntak av krigsårene 1940 – 1945. De første årene var tivoliet tilpasset mindre markedsarrangement i Trøndelag og deler av Nordland fylke. Tivoliet var i noen år, på femtitallet, fast stasjonert i Mosjøen under navnet ”Den kulørte by”

Hugos Tivoli fremstår i dag som et av skandinavias mest moderne og ledende etablissement med et stort og variert utvalg karuseller, berg- og dalbane, pariserhjul, radiobilbane, spøkelseshus, ejection seat, lykkehjul, aktivitets- og ferdighetsspill i mange og ulike varianter.Hugos Tivoli

Tivoliet har også egen barneavdeling med mindre karuseller, safaribiler, tog, lekeapparater og hoppeborger.
Hugos Tivoli oppgraderer hele tiden sine attraksjoner og er alltid først med de siste nyheter.

Tivoliet er delt i to mobile avdelinger med Norge og Sverige som arbeidsområde.
Vi deltar også i enkeltarrangement i andre europeiske land. Dette gjør at vi alltid er tilpasset det arrangement vi deltar i, enten det er en liten bygdemartna, festivaler, eller det aller største byjubileum.
Fleksible løsninger og dyktige medarbeidere gjør at hele tivoliet kan monteres og sikkerhetsklareres i løpet av 8 timer.

Det Norske Veritas er kontrollinstans for alle tivoliets kjøreinnretninger.

Lang erfaring, rasjonell drift, moderne utstyr og liten effektiv administrasjon gjør at vi er konkurransedyktige, også på pris. Resultatet av denne driftsformen deler vi med våre arrangører, med å tilby gode økonomiske betingelser.

Sist oppdatert (torsdag 02. juni 2011 14:36)

 
Hugos TivoliHugos TivoliHugos TivoliHugos TivoliHugos TivoliHugos TivoliHugos Tivoli
Kontakt oss

Telefon:
900 41 333

Adresse:
Hugos Tivoli
7600 LEVANGER

Epost:
karusell@online.no